Stim cat de important este telefonul mobil pentru fiecare moment din viata ta si ne-am gandit sa te ajutam in acest sens.

Îți oferim un telefon cât timp îl ai la reparat pe cel personal!

Serviciul Blike Sevice GSM este unul de încredere și gândit pe nevoia acută a clientului. Dacă ai probleme cu smartphone-ul și îl lași la noi la reparat îți oferim un alt telefon cu care să îți desfășori activitățile de comunicare zilnice până îl reparăm pe al tău.

BLike este unul din puținele service-uri GSM din Constanța care asigură un telefon mobil pe întreaga perioadă a reparației în ciuda faptului că aceasta se realizează cu promptitudine. Înțelegem perfect nevoia actuală de permanentă conectare cu mediul social sau cel profesional precum și rolul smartphone-urilor față de această necesitate.

Un client mulțumit căruia i se asigură un serviciu complet și de calitate este imperativul nostru gândit de la bun început. Încrederea ambelor părți este garantul principal al succesului oricărei afaceri iar BLike reprezintă un business care vinde în primul rând încredere și calitate înainte de toate.

Lasă-ți telefonul pe mâna noastră și noi îți vom oferi unul de-al nostru până la remediere!

Repara acum telefonul tau la BLike Service GSM Constanta 0723 73 72 72, str Ion Lahovari 71.