Analiză SEO

Analiză SEO

Serviciul SEO corporativ in particular este un subiect ce necesita mai mult detaliu si munca decat orice alt serviciu SEO. Cunostiintele insuficiente in acest domeniu nu iti va imbunatati websitul in niciun fel. Cu ajutorul cunostiintelor noastre in domeniul SEO interne si externe, noi iti vom aduce cu usurinta websitul pe top.

Poti oricand sa ne contactezi pentru a fi cu un pas in fata competitorilor tai

In-site SEO

Cu in-site SEO, toate elementele de pe situl tau sunt examinate. In plus, potrivirea lor cu motoarele de cautare este verificata.

Out of site SEO

Out-of-site SEO contine toate influentele si interventiile facute websitului tau din exterior (ex. din alte situri)

Cercetare de cuvinte cheie

Primul stagiu unui proces SEO si unul din cele mai importante structuri de baza este cercetarea cuvintelor cheie, deoarece este strategia potrivita pentru a obtine rezultate optime cat mai repede posibil

Experienta utilizatorului

Experienta utilizatorului este arta intelegerii si ghidarii vizitatorilor printr-un proces care contine toate interactiunile ale indivizilor cu situl si brandul

Compatibilitate mobila

Pentru a pastra experienta utilizatorului la cel mai mare nivel si a furniza informatia potrivita utilizatorilor, Google a inceput sa puna websituri cu compatibilitate mobila in topul clasamentului prin intermediul algoritmului nou conceput.

Cautare accesibila

Tot continutul unui website (text, imagini, linkuri etc.) trebuie sa fie destul de larg pentru ca orice utilizator sa il poata accesa usor.

Retele de socializare

Poti obtine clienti si vizitatori noi prin intermediul retelelor de socializare, dar este important ca acei utilizatori sa depinda de situl tau.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea acestuia ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre.
Acceptă
Setări ×
×