Optimizare SEO On-Page

Cele mai bune practici pentru business-ul tau

SEO ON-PAGE

SEO On-Page este procesul de optimizare a paginilor web individuale, pentru a se pozitiona mai bine in Google Ranking si pentru a castiga mai mult trafic relevant in motoarele de cautare. On-page se refera atat la continut cat si la codul sursa HTML al unei pagini care poate fi optimizata, spre deosebire de off-page SEO care se refera la linkuri si alte semnale externe. SEO pe pagina sa schimbat de-a lungul anilor, deci este important sa tii pasul cu cele mai recente practici.SEO On-Page

SEO On-Page se refera la crearea sau imbunatatirea semnalelor de relevanta pentru o pagina web in ceea ce priveste interogarea de cautare. Avand o experienta in optimizarea si promovarea site-urilor web, am putut deduce cateva reguli care sunt esentiale si care ne-au ajutat sa prioritizam procesul de lucru si sa ne marim rezultatele. In egala masura aceste practici te vor ajuta si pe tine sa iti cresti business-ul la cel mai inalt nivel.

SEO (Search Engine Optimization) contribuie la aparitia site-ului tau în Google search. Optimizarea acestuia va aduce mai multi utilizatori site-ului tău. Un site care nu folosește practicile SEO nu este înteles de către motoarele de căutare. Pentru mai multe detalii contacteaza-ne acum.

Cateva practici SEO On-Page:
  • Setarea titlurilor paginilor site-ului tău
  • Realizarea hărții XML și a fișierului robots.txt
  • Etichetele Meta, titlul și descrierea fiecărei pagini chiar și cuvinte cheie (keywords)
  • Optimizarea cuvintelor cheie
  • Optimizarea imaginilor pentru o încărcare mai rapidă a paginii
  • Țintirea Long Tail Keywords care pot genera un număr mare de trafic

Portofoliul nostru

All
Artă
Auto
Blog & News
Imobiliare
Magazin Online
Medical
Rețete Culinare
Servicii

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea acestuia ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre.
Acceptă
Setări ×
×