Creare Magazin Online

Solutii e-commerce premium

REALIZARE MAGAZIN ONLINE

Este destul de greu în ziua de azi să găsești o firmă să se priceapă la comerțul electronic și multe firme au probleme din cauza asta, pierzând bani și bineînțeles timp preţios. Ai nevoie de o agenţie care să pună întrebările corecte pentru a propune cea mai bună abordare pentru crearea magazinului tău online. De aceea vă propunem o soluţie de eCommerce pre-construită precum CMS (content management system)(exemplu: Prestashop, Magento, OpenCart, WordPress etc).

Vânzarea online este mai mult decât construirea unui magazin online. Magazinele online ar trebui să fie optimizate pentru motoarele de cautare (SEO), ușor de folosit și de actualizat. Mai important, construirea brandului și utilizarea ușoară a site-ului ar trebui să fie principala grijă pentru a da încredere vizitatorilor să cumpere de la magazinul tău online.

Uitaţi de ce ne place mai mult un sistem CMS (content management system) precum Magento sau Prestashop decât o platforma făcută de la zero:

Costuri şi rapiditate

Aceste platforme vin deja făcute cu o mulțime de funcţii prestabilite, ceea ce înseamnă că sunt mai ieftine și mai rapid de construit, iar tu vei începe afacerea online mult mai repede.

Creativitate

Doar din cauza că sunt construite dinainte nu înseamnă că sunt limitate în ceea ce privește design-ul. Putem face orice design dorit de clientul nostru în funcție de diferite palete de culori sau caracteristici dorite. Toate beneficiile excluzând orice compromis.

Suport mobil

Putem să creăm o variantă mobilă a site-ului tău. Asta înseamnă că vizitatorii tăi au o experiență mai bună la navigarea pe site, rezultă că este mult mai probabil să facă o achiziție.

Securitate

Chiar dacă creăm un magazin personalizat sau dacă folosim Magento ori Prestashop, securitatea este preocuparea noastră principală. Clienții tăi trebuie să stea liniștiți în ceea ce privește securitatea datelor personale.

Administrare

CMS-urile oferă versatilitatea și libertatea de control a fiecărei părți a magazinului tău incluzând foarte multe funcții gen promoții, rapoarte și analiza vizitatorilor, revizuirea produselor, suport pentru diferite monede, livrare și transport, serviciul clienți, managementul comenzilor, mai multe posibilități de plată, etc.

Modalități de plată

Există mai multe modalități de plată: carte de credit, ramburs, Paypal, Google checkout, plata prin motbil, etc. Se poate discuta despre fiecare în parte, care se potrivește mai bine magazinului tău online.

Optimizare naturală pentru motoarele de căutare SEO

Platformele CMS sunt pregătite din start pentru Optimizare SEO, mai ușor de optimizat SEO decât un site făcut de la zero și motoarele de căutare pot indexa site-ul corect în cel mai scurt timp. Asta înseamnă că motoarele de căutare gen Google/Bing/etc pot să ridice gradul site-ului și să apăreți pe primele pagini în căutări. Un grad mai bun înseamnă mai mulți posibili clienți și creșterea mai rapidă a afacerii online.

Ce este un CMS?

Magento sau Prestashop sunt platforme de eCommerce(comerț electronic) cu multe funcții prestabilite, construite cu tehnologie open source, care oferă proprietarilor de magazine online o flexibilitate fără precedent și de control asupra designului, conținutului și funcționalitatea site-ului lor de comerț electronic. Interfața de administrare a CMS-urilor este foarte intuitivă și dispune din start de o puternică strategie de marketing, optimizarea naturală a motoarelor de căutare (SEO) și instrumente de administrare de

Creare magazin online:
  • Acceleram incarcarea imaginilor din site
  • Verificam modulele(plugins)
  • Optimizam codul Javascript
  • Optimizam codul CSS
  • Optimizam codul HTML
  • Implementam Website Cache & Minify
  • Rezolvam erorile 404

Portofoliul nostru

All
Artă
Auto
Blog & News
Imobiliare
Magazin Online
Medical
Rețete Culinare
Servicii

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea acestuia ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre.
Acceptă
Setări ×
×