Stone Outlet – Magazin Online piatra naturala

Realizare magazin online - Mesta marmura

Stone Outlet – Magazin Online piatra naturala

Infiintață în 2009, Mesta Marmura și Travertin SRL, este un reprezentant din Romania a firmei internaționale Mesta Travertine & Marble, producător de materiale din piatră naturală, ce deține în Turcia peste 25 de cariere de marmura, travertine și onyx.

Ca și producător de obiecte și produse din piatră naturală, MESTA și-a câștigat renumele în industria pe care o reprezintă prin calitatea serviciilor, promptitudine, și varietatea gamei de produse pe care o deține.

Produsele noastre sunt fabricate și aduse din Turcia și îndeplinesc cele mai înalte standarde ale calității și fabricării. Pentru MESTA este foarte important să construiască împreună cu colaboratorii săi un parteneriat, de aceea suntem mândrii să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștrii cu pagina noastră Stone Outlet.

Pagina noastră outlet este disponibilă 24/7 și pune la dispoziția clienților noștri o variantă gama de produse începând de la piatra pentru amenajări până la obiecte de decor și informații utile ce vin ăn ajutorul clienților noștri în luarea celor mai bune decizii pentru finalizarea proiectelor lor. Tot ceea ce ai nevoie pentru a transforma casa visurilor tale în realitate este acum la o distanță de un click.

Ca și până acum clienții noștri sunt întotdeauna bineveniți și în Showroom-urile noastre pentru a alege piatra preferată și pentru a obține mai multe informații despre marmură, travertine și onyx.

 

Platforma
WordPress
Realizat in anul
2019
Client
Mesta Marmura
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea acestuia ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre.
Acceptă
Setări ×
×