Solutii web unice ca si tine

Știm cât de grea este alegerea dintre mai multe companii care oferă servicii de web design, dar veți observa o mare diferență atunci când lucrați cu BLike Development.

Birourile noastre sunt un hub de energie creatoare care atrage cei mai profesioniști și creativi designeri web, programatori și inovatori. Echipa formata de noi lucrează din greu pentru a oferi web site-uri deosebite, îmbinând nenumărate ore petrecute în fata calculatoarelor cu pasiunea pentru IT, ne-am câștigat o largă recunoaștere din partea clienților și colaboratorilor noștri, pentru dăruire și implicare în fiecare proiect care ne-a fost încredințat.

Fie că sunteți o afacere mică sau mijlocie, care are nevoie de o soluție web complexa, un website, platforma de comerț electronic sau o simpla „broșură“ pentru a fi prezenți pe internet, avem abilitățile de proiectare și dezvoltare pentru a oferi servicii de web design corporative cu tarife adecvate pentru companii de orice dimensiune.

Avem experiența, talentul și dorința de a ne vedea clienții și colaboratorii noștri reușind. Deci, dacă sunteți doar la început și aveți nevoie de un nou site web sau site-ul dumneavoastră actual are nevoie de grijă și atenție, de ce nu începeți chiar acum sunând la numărul +40 724 515 551. Nu există nici un moment ca în prezent pentru a atinge succesul online, începe acum proiectul tău web cu BLike Development.

Creare Site Web

Creăm site-uri cu design unic, modificăm site-uri, înregistrăm domenii și găzduim site-uri.

Creare Magazin Online

Creăm site de magazin online ușor de administrat, cu un design unic și plăcut.

Găzduire Web

Găzduim site-uri, monitorizăm și ne asigurăm că totul funcționează fără probleme.

Optimizare SEO

Search Engine Optimization va crește poziția site-ului tău, astfel, tu vei avea mai mulți utilizatori.

Pay Per Click

Pay-per-click este un model de publicitate pe internet folosit pentru a direcționa trafic către site tău web sau campania ta.