Google Ads

Optimizare viteza site web

Traim intr-o lume cu ritm rapid. Oamenii doresc lucrurile cat mai repede posibil si sunt nemultumiti cand ceva dureaza prea mult. Optimizarea vitezei site-ului elimina o bariera intre tine si public.

Gandeste-te la ultima data cand ai intalnit un site care se incarca lent. Cel mai probabil l-ai inchis dupa cateva secunde.
Google intelege consumatorii ce doresc acces rapid la informatii, produse si servicii. In consecinta, acesta recompenseaza site-urile care se incarca rapid.

optimizare viteza site webSa aruncam o privire asupra catorva moduri in care puteti utiliza optimizarea vitezei site-ului in avantajul tau.
Ce este viteza site-ului web?

Viteza site-ului se refera la cat de rapid se incarca site-ul tau atunci cand cineva introduce manual adresa URL sau da clic pe un link care ii directioneaza catre site-ul tau.

Viteza medie de incarcare in toate industriile si tarile este de 8,66%, dar recomandarea este aceea de a reduce acest timp la trei secunde sau mai putine.

Optimizarea vitezei site-ului te poate pune in fata concurentilor tai, ceea ce iti va imbunatati clasamentul Google. In cazul in care site-ul tau se incarca in trei secunde si incarcarea concurentului tau in noua secunde, Google doreste sa afiseze mai intai continutul tau.

Daca sti ca ai un site web lent, trebuie sa iei in considerare in mod sistematic potentiale erorii si sa le rezolvi, astfel incat vizitatorii tai sa aiba o experienta mai placuta pentru utilizatori.

Daca esti ingrijorat(a) de optimizarea vitezei site-ului pentru motive SEO, de ce sa nu mergi direct la sursa? Google PageSpeed Insights este un instrument gratuit care te  ajuta in diagnosticarea problemelor care ar putea incetini site-ul tau.

Optimizare viteza site web:
  • Acceleram incarcarea imaginilor din site
  • Verificam modulele(plugins)
  • Optimizam codul Javascript
  • Optimizam codul CSS
  • Optimizam codul HTML
  • Implementam Website Cache & Minify
  • Rezolvam erorile 404

Portofoliul nostru

All
Auto
Hotel
Magazin Online
Medical
Servicii

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea acestuia ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre.
Acceptă
Setări ×
×