OrizontDent – Clinica dentara

Realizare website de prezentare - Clinica dentara

OrizontDent – Clinica dentara

Tehnicienii dentari:

Colaboram cu o echipa de tehnicieni profesionisti, care trateaza fiecare caz in parte cu maxima seriozitate. Materialele dar si dotarile tehnice sunt de ultima generatie, si impreuna cu talentul si pregatirea de care au parte, produc lucrari frumoase care imita intocmai Naturalul.

Suntem o echipa tanara de medici care impartasesc aceeasi idee de profesionalism. Credem ca specializandu-ne la zi va putem oferi un tratament la inalte standarde. Scopul nostru nu este sa fim o clinica mare si rece. Vrem sa oferim pacientilor care vin la noi atat siguranta actului terapeutic dar si sa sa se simta confortabil intr-un cadru cat mai familiar, uitand de durere dar si de frica de dentist. Prietenia, valorile si principiile comune, respectul reciproc intre medici, astea sunt cuvintele care ne caracterizeaza.

Asistentele noastre lucreaza la noi de cand si-au terminat studiile, formandu-se aici la clinica, impreuna cu noi. Suntem fericiti sa spunem ca ne mandrim cu colegele noastre si putem sa zicem ca ele sunt trupa de comando sanitar in lupta cu microbii, al igienei, dar sunt si cele care le poarta grija pacientilor nostri.

 

Platforma
WordPress
Realizat in anul
2017
Client
Orizont Dent
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea acestuia ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre.
Acceptă
Setări ×
×