Instalare și Reparații - Service GSM

Asamblare și configurare

Te ajutăm să îți alegi piesele pentru calculatorul tău sau să îți asamblezi calculatorul!

Reparații Laptop

Laptop-urile se pot defecta repede, cauzele pot fi supraîncălzirea, accidentele sau neîngrijirea acestuia.

Reparații Tablete

Reparăm orice tip de tabletă indiferent de problema acesteia. Înlocuim touchscreen, display sau mufe.

Reparații Telefoane

Ți s-a stricat mufa de încărcare? Difuzorul nu se mai aude? Noi te putem ajuta!

Instalare Windows

Ai un laptop nou și vrei să îi instalezi un windows fără bătăi de cap? Windows-ul îți face probleme? Lasă-ne pe noi să rezolvăm aceste probleme pentru tine!

Curățare de praf Laptop

Laptop-ul se supraîncălzește? Dorești să aibă o performanță mai bună? Curățarea de praf este vitală pentru un laptop, îl vom curăța și schimba pasta termoconductoare pentru o performanță mai mare.

Reparații plăci de bază

Laptop-ul nu se mai deschide? Face sunete ciudate la deschidere? S-ar putea ca placa de bază să se fi stricat. În acest caz ar trebui să îl aduci la noi pentru reparații.

Reparații placă video

Dacă laptop-ul tău are ecranul negru la pornire sau ecranul clipește înseamnă că placa video e defectă.

Înlocuire mufe Laptop

Mufele unui laptop sunt destul de vulnerabile, orice lovitură sau șoc poate avaria o mufă.

Reparații încărcător

Încărcătoarele se pot strica ușor dacă nu sunt îngrijite bine, noi reparăm și înlocuim încărcătoare.

Recomandăm soluția Anti-Virus Kaspersky! Află mai multe:

Servicii Web

Servicii Design Web

Creăm site-uri, adăugăm elementele dorite de tine și modificăm orice tip de website în orice limbaj de programare. Înregistrăm domenii și găzduim site-uri. Ne asigurăm că tot ceea ce facem este de calitate. Oferim servicii de devirusare și testare website-uri.

Optimizare SEO

Folosind SEO, poziția site-ului tău va crește astfel tu vei avea mai mulți utilizatori. Folosim metode explicite, nu ascundem metodele care le folosim.

Creare Magazin Online

Un magazin online îți poate aduce un profit de 5 ori mai mare. Creăm site de magazin online ușor de administrat cu un design plăcut și simplu de navigat.

Web Hosting

Ai nevoie de găzduire pentru site-ul tău? Noi îți găzduim site-ul astfel încât toată lumea să îl poată accesa.

Pay Per Click

Pay-per-click este un model de publicitate pe internet folosit pentru a direcționa trafic către site tău web sau campania ta. 

Rețelistică și administrare rețea

securitate-date-servicii-it-constanta

Date și protecția datelor

Suntem conștienți că datele tale sunt importante și trebuie protejate. În acest sens îți evaluăm sistemul, îl devirusăm, și îți oferim cele mai eficiente și avantajoase metode prin care te poți proteja împotriva amenințărilor malware, spyware și adware.

retea aranjare cuplare retea structurata constanta

Administrare rețea

Ne asigurăm că experiența ta online este cât mai sigură și simplă pentru tine. Instalăm rețele și administrăm servere firmelor din Constanța.

management servere constanta

Management Sistem

Ne specializăm în setare, instalare, configurare servere Linux, Windows sau OS X și calculatoare cu sisteme de operare UNIX, Linux, Windows și OS X. Noi te putem ajuta în alegerea, instalarea, configurarea și mentenanța corectă a sistemului pe care îl deții.

configurare client email outlook

Setare Outlook

Configurare și instalare outlook. Îți vom configura și seta outlook-ul pentru ca tu să nu îți bați capul cu această dilemă și să nu pierzi timp.

Externalizare servicii IT

servicii IT on site, externalizare servicii IT Constanta

Intervenții la fața locului.

Poți beneficia de intervenții IT la sediul companiei tale pentru solicitările care nu pot fi rezolvate de la distanță. Incidentele pot fi, astfel, rezolvate mai rapid de către echipa Blike. Noi putem interveni după ce programul tău s-a terminat pentru a minimaliza pierderile de timp și posibili clienți.

support-de-la-distanta-servicii-it

Intervenții de la distanță.

La solicitarea ta putem interveni de la distanță pe orice echipament cu întrerupere minimă a activității curente. Timpul de intervenție este de maximum 10 minute, timpul de rezolvare fiind între 30-60 de minute.

servicii it reparare imprimante vanzare cartuse

Vânzare Cartușe

Schimbăm și vindem cartușe de calitate și la un preț convenabil. Ne asigurăm că acestea sunt compatibile astfel ca tu să nu ai probleme.

Securizare Date

Virușii sunt rău intenționați, aceștia pot cauza probleme calculatorului tău și datelor tale. Devirusarea te va ajuta să scapi de acești viruși, astfel tu nu trebuie să îți faci griji, datele tale vor fi în siguranță.

Solicită consultanta IT

Garantat te putem ajuta cu proiectul tau, nu ezita sa ne contactezi