Tot ce ai nevoie pentru a crea o prezență web uimitoare

WordPress este un software web gratuit, se poate utiliza pentru a crea un site web extrem de funcțional sau un simplu blog. WordPress a început ca un sistem de management de conținut (CMS) inițial gândit sub formă de blog, dar a evoluat foarte mult și acum poate fi utilizat ca un sistem complet de management al conținutului și mult mai mult prin mii de plugin-uri, widget-uri și teme.

WordPress susține peste 25% dintre site-urile din lume și 65% dintre site-urile construite pe o platformă de management al conținutului (CMS), această statistică denotă că WordPress a devenit rapid CMS-ul favorit pentru organizații și firme de orice dimensiune din întreaga lume.

Oferim servicii de Web Design în Constanța, vă putem ajuta cu următoarele: creare site-uri, securitate web, optimizare seo, găzduire site, adăugare de pagini într-un număr mai mare, mentenanță site, administrare website și redesign site web pentru WordPress. Îți asigurăm calitatea și performanța serviciilor noastre de Web Design, ești ținut la curent cu fiecare schimbare a site-ului tău.

Solicită consultanta web design gratuită

Contactează-ne pentru un proiect web design


[contact-form-7 404 "Not Found"]