Aplicatii Web Custom – Dezvoltare si Design

Prezența web de orice fel este esențială pentru bunul mers al afacerii, marketingului și strategiei in business.

Deși aplicațiile Web intră in categoria sistemelor software, acestea sunt unice în ceea ce privește recunoașterea de către utilizator, mediul de utilizare, controlul comunicațiilor, testare, rezolvarea problemelor de securitate, interfață, mecanismul de feedback, funcționalitatea și ciclul de viață.

Pentru a eficientiza munca în cadrul companiei sunt recomandate Aplicațiile Web Custom care cresc randamentul și profitabilitatea afacerii tale. Este vorba despre un instrument software care ia în calcul mai multe aspecte cheie ale unei afaceri. Beneficiile se vor concretiza printr-o optimizare evidentă a costurilor. Dezvoltarea unei aplicatii web reprezintă soluția ideală pentru eficientizarea activității din cadrul afacerii tale.

Nu există nici o îndoială că majoritatea sistemelor informatice care vor fi dezvoltate în viitor vor fi web based chiar și în scopuri interne. Colectarea strategică și utilizarea informațiilor prin diferite tipuri de aplicatii web pot determina dacă o afacere va avea succes.

Servicii de dezvoltare aplicații web

Dezvoltam aplicatii web folosind proceduri in-house, etapizate conform celor mai bune practici de dezvoltare software în diferite faze ale ciclului de viață ale sistemului.

CODING: Calitate?

Calitatea software-ului este adesea privită ca un lux – ceva care poate fi sacrificat, dacă este necesar, pentru funcționalitate adăugată, dezvoltare mai rapidă sau costuri mai mici. În practică, însă, organizațiile de dezvoltare de software de succes au constatat că un angajament organizațional pentru accelerarea calității dezvoltării, reduce costurile și permite adăugarea de facilități noi cu ușurință.

SOFTWARE WEB: Rapiditate și Reducere costuri?

Organizația care dezvoltă software de calitate scăzută, fie pentru uz intern sau pentru vânzare, este nevoită întotdeauna să facă pași înapoi, cheltuind timp și bani pentru detectarea și remedierea erorilor de programare trecute cu vederea inițial din dorința de a avea un software "finalizat". În schimb, organizația care se bazează pe calitate de la început poate fi orientată spre viitor, capabilă să inoveze și să urmărească noi oportunități. Ca un avantaj suplimentar, furnizarea de calitate este un diferențiator puternic deoarece, în prezent, software-ul de înaltă calitate este mai degrabă o excepție decât o regulă.

Coding
SOFTWARE WEB

Software orientat catre client

Dezvoltăm programe personalizate conform cerințelor clienților în mod prietenos. Urmărim o anumită strategie în dezvoltarea unei aplicații exclusiv pentru client. Urmăm câteva etape după cum urmează:

 • Introducere
 • Discuţie preliminară
 • Studiu de caz
 • Proiectare aplicație web
 • Aprobare soluție din partea beneficiarului
 • Propunere/ofertare
 • Comandă fermă
 • Scriere cod
 • Testare aplicație
 • Implementare soluție software
 • Update & Upgrade
 • Documentație & instruire angajați
 • Support & mentenanță

BLike Development promovează soluții personalizate pentru orice tip de firme sau domenii de activitate, performanță ridicată, interfețe prietenoase pentru utilizatori, soluții software orientate către clienți din orice industrie, raportare, volum nelimitat de useri, etc.

solutii-software-personalizate-dezvoltare-aplicatii-web

Abordarea noastră transparentă, bazată pe rezultate, va rezolva cele mai mari provocări și vă va ajuta compania să evolueze natural în mediul online, începând de astăzi.

Design orientat pe utilizator

Cu un sistem software personalizat, clienții și angajații sunt acum utilizatorii finali. În timpul procesului de dezvoltare, vom colabora cu aceștia pentru a ne asigura că dezvoltăm o experiență ușor de folosit și că aceștia își realizează obiectivele cât mai rapid și eficient.

Plan de afaceri pentru rezultate imediate

Primul pas reprezintă un acord asupra modului în care se vor măsura rezultatele. Apoi, lucrăm pentru a înțelege procesul actual, modul în care oamenii interacționează cu sistemele actuale și ce trebuie să facă mai bine. De acolo, vom crea un plan de proiect care este legat direct de nevoile tale și se încadrează în procese unice.

Furnizăm soluții web pentru rentabilitatea imediată a investițiilor

Știm că software-ul personalizat nu este ieftin, dar știm, de asemenea, că o companie în creștere care folosește soluții personalizate are un avantaj competitiv unic în domeniul lor. Obiectivul nostru la finalul fiecărui proiect este să fii pregătit pentru utilizarea noului sistem, astfel încât să percepi mai ușor rentabilitatea investiției.

Mentenanța proiectului web pentru succes pe termen lung

Proiectele software sunt rareori „terminate”. Majoritatea costurilor pe întreaga durată a unei aplicații personalizate se referă la îmbunătățirile / întreținerea și costurile de infrastructură. Din fericire, suntem cu tine pentru călătoria pe distanțe lungi. Vom găzdui, menține și gestiona sistemul tău pentru ca acesta să funcționeze eficient, astfel încât să poți vedea economiile pe termen lung și să iți menții sistemul operațional pe o perioadă mai lungă de timp.

Design Orientat
Plan de Afaceri
Furnizăm Soluții Web
Mentenanța Proiectului Web
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea acestuia ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre.
Acceptă
Setări ×
×