Firma Web Design Pitești

BLike Development

Despre web design Pitești

La BLike Development ne-am specializat în outsourcing IT, sloganul nostru este „Evoluam. Impreuna.”.
Ne mândrim de capacitatea noastră de a aduce externalizarea serviciilor IT la ușă. La BLike, credem că valoarea noastră de succes este stabilită pentru oamenii noștri. Prin urmare, am creat în permanență un mediu de lucru inovator și prietenos, în care spiritul de echipă este puternic îmbunătățit; calitatea lucrărilor este concentrată în mod deliberat și orice solicitare pentru servicii web este analizata atent si cautam solutii optime.

Competitie Pozitiva
Credem că oricând exista mai mulți producători care concurează pentru o economie, acest lucru este un semn bun pentru consumatori, deoarece calitatea bunurilor și serviciilor web crește ca rezultat.

Strategie și Consultanță
Oferim rezultate remarcabile, oferindu-vă talent și expertiză excepționale. Împuternicim echipa să accelereze transformarea digitală. Strategie digitală – Dezvoltare web / mobile – Design UI / UX.

Dezvoltare web

Mentenanta
Ne angajăm să furnizăm soluții de calitate, livrate la timp și eficiente din punct de vedere al costurilor, printr-un sistem in-house etapizat. Satisfacția clientului și respectarea celor mai bune practici sunt valori esențiale în cadrul BLike.

Resurse Dedicate
In locatia dumneavoastra sau remote!
Echipa dedicata, fusul dumneavoastra orar – Partener IT dedicat. Lucrăm cu clienții noștri ca parteneri tehnologici. În această industrie cu creștere rapidă suntem dedicați a fi partenerul dvs. de afaceri preferat.

Transparență 100% – Preferăm o abordare simpla și transparenta, făcând o relație plăcută pentru toată lumea.
• 5-10 ani de experienta in domeniu
• Licentiati in Informatica si Tehnologia Informatiei
• We speak English

Cateva din tehnologiile web folosite:

html 5 creare site web
css3 creare site web
javascript creare site web
jquerry creare aplicatii
html 5 creare site web
html 5 creare site web

Proces tehnologic creare proiect web

Deoarece nici un proces de dezvoltare web nu este destul de flexibil sau suficient de ușor de folosit pentru a satisface nevoile majorității operațiunilor de dezvoltare web, am elaborat propria noastră metodologie. Metodologia noastră este flexibilă și potrivită pentru schimbarea „din mers” a cerințelor în cadrul orarelor aglomerate și a bugetelor definite.
01. Planificare si Strategie
În timpul acestui proces, riscurile sunt identificate, cuantificate și sunt planificate măsuri de prevenire. O completare a proiectului va fi propusă spre aprobare conducerii BLike Development înainte de începerea producției.
02. Design si dezvoltare
Managerul de proiect este responsabil pentru monitorizarea îndeaproape a procesului de dezvoltare. Proiectul web este urmărit continuu. Problemele pot fi raportate utilizând fisierele puse la dispozitie de Blike Development. Echipa Blike remediaza erorile, realizeaza actualizări așa cum este necesar și anunta clientul.
03. Testare si predare
Folosim sisteme de urmărire a erorilor și feedback-ul clientului pentru a ne asigura că fiecare problemă este abordată corect. Oferim garantie in functie de proiect si contract.
BLike furnizeaza inclusiv servicii de:
• Support tehnic și service
• Customizari și actualizări periodice
• Gazduire site-uri web sau aplicatii
• Administrare email
• Backup
• Si altele

Dezvoltare Site Web Pitești

Design Impecabil
Analizam fiecare detaliu al website-ului dumneavoastra, interfețele de design sunt flexibile si permit orice modificare atata timp cat respecta un set de bune practici. Fiecare aspect al designului website-ului dvs. poate fi personalizat, permițându-vă să adaptați paginile web la nevoile clienților dvs.

Optimizare pentru performanta
Îmbunătățirea performanței este un proces care începe cu minimizarea sau cel puțin optimizarea datelor descărcate de utilizatori. Optimizarea incepe la nivel de server si continua in fisierele site-ului si in bazele de date (unde este cazul).
Inteligenta SEO
Oferim instrumente sofisticate care vă ajută să obțineți o clasare mai bună în motoarele de căutare. Toate instrumentele SEO respectă regulile Google pentru optimizarea rezultatelor in motoarele de căutare.

Oferim soluții de înaltă performanță și rezultate pe termen lung. Prețurile noastre sunt corecte și se potrivesc cerințelor pieței.

În web design, costurile sunt direct proporționale cu serviciile furnizate. Se vor găsi întotdeauna freelanceri și companii care vor oferi servicii de web design la prețuri foarte de mici. Nu ne deranjeaza cei care vând foarte ieftin pentru ca au adaptat preturile la calitatea pe care o oferă. Important este modul in care comunici cu potentialii clienții, solutiile oferite si serviciul livrat. Ei etichetează seriozitatea unei companii la finalul proiectului atunci cand si daca le-au fost respectate cerintele.

Folosim framework-uri si platforme web:

html 5 creare site web
css3 creare site web
javascript creare site web
jquerry creare aplicatii

Bineinteles nu suntem limitati la aceste platforme sau framework-uri, cand vine vorba de orice proiect web, fie ca este vorba despre un site web de prezentare, magazine online, blog sau dezvoltarea unei aplicatii web custom. Experienta ne permite sa lucram pe diferite platforme sau limbaje de programare.

 

Nu te-ai decis inca? Descarca broșura noastra si revino cand doresti.

 

 

Website Development Pitești, Dezvoltare Magazin Online, Lansare Business Online Pitești, Servicii Dezvoltare WEB, SEO si Marketing Online, Servicii Copywriting Pitești

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea acestuia ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre.
Acceptă
Setări ×
×