support it servicii it Constanta

Angajamentul BLike

Prețuim timpul tău și în egală măsură prețuim timpul nostru. Îți promitem faptul că nici unul din echipamentele existente în firma ta nu te va face să îți ieși din minți. Îți garantăm faptul că echipa noastră îți va da ție și oamenilor tăi toate explicațiile necesare și că explicațiile nu vor fi presărate cu termeni tehnici. Îți confirmăm faptul că suntem transparenți și tot ceea ce facem, facem în beneficiul tău și al afacerii tale. Te asigurăm că învățăm permanent. Despre tehnologie. Despre tine și afacerea ta. Obiectivul nostru declarat este să evoluăm împreună.

boss

Vicențiu Vâjoi

Vânzări, Marketing, PR, HTML, Troubleshooting

 
Vede oportunități de dezvoltare în orice direcție. Îi place să vândă lucruri sau servicii, dar ce îl încântă cu adevarat este să construiască soluții 100% eficiente, simple, solide și flexibile.

bm2

Bogdan S.

Programare, Troubleshooting, Rețelistică, Software, Hardware

 
Imaginează-ți un motor de 10000 CP pornit. Cam aceeași forță, dar de muncă, o regăsești în Bogdan. Se încăpățânează să finalizeze absolut orice sarcină și să încheie proiectele în care este implicat înainte de termenele limită. Șansele să îl auzi spunând "nu știu" tind spre 0.

pingu

Marius C.

Troubleshooting, Programare, Server Guru, Retelistica

 
Tastatura reprezintă prelungirea degetelor lui. I se adresează foarte des întrebarea: "Marius, ai idee de ce nu funcționează cutare lucru?", iar răspunsul vine prompt, corect și întrebarea este demontată. Este în elementul lui atunci când dezleagă misterele IT-ului.

bm1

Andrei P.

Troubleshooting, Web design, Grafica, Social media specialist

 
Echilibrează media de vârstă din Blike. În ciuda vârstei fragede, Andrei este un "creator" de identitate virtuala în adevăratul sens al cuvântului.

Povestea BLike

BLike a prins formă în urmă cu mai bine de 4 ani la o ieșire între prieteni. După o serie de discuții am ajuns la concluzia că în majoritatea firmelor, momentul în care apare o problema ce ține de suport IT arată cam așa: "Sună-i pe baieții ăia cu calculatoarele că iar mi s-a blocat calculatorul" sau "Noi pentru ce anume plătim firma de IT? I-am sunat de două zile, n-a aparut nimeni și stau în continuare câte juma' de ora să mi se încarce o pagina de net" și scenariile s-au înmulțit considerabil în scurt timp. A fost momentul "Eureka!": antreprenorii au nevoie de un un nou tip de suport IT. Trebuie să aibă alături un partener serios, prezent, dedicat și transparent. În 2015 am considerat că suntem pregătiți să dăm viață proiectului BLike și astfel a apărut în peisaj BLike Development. Povestea abia acum începe și ne dorim să faci parte din povestea noastră.

Echipa BLike Development se mărește cu fiecare zi ce trece. Hai sa ne cunoști mai bine!

Competențele noastre

Troubleshooting
90%

Programare
85%

Rețelistică
91%

Web design și Web Development
94%

Optimizare SEO
89%

Reparații telefoane și tablete
93%