Soluții

creare-site-mentenanta-pc-site-web

Externalizarea suportului IT generează un plus de eficiență și costuri reduse!

Propriul departament IT în cadrul unei companii reprezintă un beneficiu major. În egală măsură, însă, presupune și un buget pe măsură. Externalizarea serviciilor IT îți permite să te relaxezi. Ai în spate o echipă de experți al căror scop este să găsească soluții rapide pentru tine și afacerea ta și să garanteze soluțiile oferite. În plus, suportul tehnic de la distanță elimină necesitatea deplasării unui tehnician în locația ta și implicit dispar costurile aferente transportului. Avantaje suplimentare ale suportului tehnic specializat de la distanță: un singur contact pentru orice problemă IT, răspuns rapid, timp de intervenție redus considerabil.

Beneficii

În baza unei subscripții lunare, echipamentele tale beneficiază de asistență preventivă și proactivă. Monitorizăm o serie de indicatori cheie pentru a ne asigura că rețeaua ta funcționează la capacitate maximă. De cele mai multe ori, problemele sunt rezolvate înainte ca utilizatorul să realizeze faptul că a existat o problemă, sporind astfel productivitatea. Majoritatea situațiilor ce țin de support IT pot fi soluționate remote, iar asta se reflectă în timp, bani și eficiență câștigate pentru afacerea ta. Alege soluția potrivită pentru tine.

Schimbarea flotei IT sau adăugarea unor echipamente și aplicații noi pe cont propriu, generează frecvent incompatibilități, funcționalitate defectuoasă, costuri neprevăzute și foarte mult timp pierdut. Alternativa: folosește resursele și experiența noastră pentru o implementare rapidă și corectă.

Orice afacere este expusă la riscuri. Piața, competiția, legislația, condițiile financiare și tehnologia se schimbă într-un ritm amețitor. Pe segmentul IT, noi ne asigurăm că eviți riscuri cu impact major asupra business-ului tău. Licențierea, protecția antivirus, securitatea IT internă și externă, achizițiile impun o atenție sporită din punct de vedere riscuri.

Tableta și smartphone-ul sunt indispensabile activității zilnice. Folosești aceste dispozitive la capacitate maximă? Datele tale sunt securizate? Conturile tale de email sunt corect configurate? Poți vizualiza orice tip de document fără probleme? În cazul în care răspunsul tău la toate aceste întrebări este afirmativ, e clar că ești o persoană bine informată și interesată de tehnologie. Ne poți consulta, totuși, pentru alte întrebări la care nu ai găsit încă răspuns.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea acestuia ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre.
Acceptă
Setări ×
×