ATENȚIE! Vă recomandăm să fiți vigilenți atunci când căutați pe Google cuvinte de interes cu scopul oricăror activități online.

Primul link care poate apărea de exemplu la un search al cuvântului “adwords” – în rândul rezultatelor oferite de Google poate fi unul fals ce ascunde cel mai probabil o escrocherie.

 

Atunci când accesați acest link suspect: (ltvault.xyz/adwords.google.com/) el vă va direcționa pe o pagină cu interfață de conectare pe gmail.com. Nu introduceți datele contului dvs. pentru a vă loga cât mai repede în e-mail.

 

 

Într-un astfel de caz, introducerea datelor personale poate fi periculoasă. Astfel, noi vă recomandăm să manifestați prudență la site-urile suspecte ce se aseamănă mult cu site-urile autentice și unde puteți ceda practic accesul la contul dvs. unor persoane necunoscute.

Paginile de acest gen pot păcăli cu ușurință chiar și useri ai internetului foarte experimentați, paginile false având un aspect aproape identic cu cele autentice. Aveți grijă constantă față de orice semne care vă generează îndoieli și informați-vă regulat asupra metodelor de protecție față de fraudele online.

Lasă un mesaj

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi noutăți despre web design, development, dezvoltare aplicații, noutăți din domeniul GSM și bineînțeles IT în general.

Echipa BLike vă mulțumește.

Nu s-a putut finaliza înscrierea.