Vrei să ai un site care arată elegant pe orice device indiferent de rezoluția acestuia? Noi suntem soluția pentru tine!

Considerăm că transparența și contactul permanent pe întreaga perioadă a dezvoltării oricărui proiect sunt esențiale pentru un rezultat de excepție. De aceea te ținem la curent cu evoluția proiectului și tu poți alege cum vom continua construirea site-ului pentru a atinge scopul și funcționalitatea lui și a businessului tău.

Beneficiile acestui serviciu sunt:

  • Design unic și personalizat și adaptat cerințelor clientului
  • Ești ținut la curent cu evoluția proiectului
  • Layout responsive
  • Poziționarea site-ului cât mai bună în clasamentul motoarelor de căutare
  • Posibilități nelimitate de dezvoltare a site-ului

Design-ul este adaptat pentru telefoane și tablete

Noi știm foarte bine că cea mai mare parte din traficul unui site provine din căutările efectuate pe telefoanele mobile. De aceea, serviciul nostru de Web Design vă oferă un design responsive. Avantajul unui site responsive este capacitatea sa de a-și adapta layout-ul(aspectul site-ului) paginilor în funcție de mediul de vizionare (mai precis de rezoluția ecranului: desktop, laptop, tableta sau telefon) fără a suferi degradări majore, pentru a oferi utilizatorilor o experiență excelentă de navigare. Ne asigurăm că tot ceea ce facem este de calitate astfel încât tu și clienții tăi să puteți naviga fără absolut nici o problemă.

Optimizare SEO

SEO sau optimizarea pentru motoarele de căutare este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare. Cu cât un site este mai bine poziționat în paginile de rezultate a motoarelor de căutare, cu atât acesta va avea mai mulți vizitatori.