MidWork – Servicii SSM & SU

Trealizare website de prezentare - Servicii SSM & SU

MidWork – Servicii SSM & SU

Misiune

Pornind de la misiunea de bază – de a asigura condițiile unui mediu profesional în conformitate cu prevederile legii – Mid Work Consulting asigură instruirea de personal lucrător în orice tip de unitate comercială și orice tip de domeniu profesional.

Specialiști

Specialiștii noștri vă asigură servicii de consultanță și suport practic în domenii precum Securitatea și Sănătatea Muncii, Prevenirea Situațiilor de Urgență și activități precum obținerea Documentației de funcționare, Proiectare și randare 3D. Vă invităm să accesați cu încredere secțiunile serviciilor prezente pe pagina de  web-site pentru detalii despre domeniile de interes.

Documentație

Întocmim documentația ce stă la baza eliberării avizului și autorizației de securitate la incendiu, avizului de mediu, autorizației de mediu, întocmim planul de intervenție în caz de incendiu, fișa de obiective, actele de autoritate, instrucțiunile și normele specifice.

Prevenția este cea mai buna arma împotriva accidentelor la locul de muncă.

Servicii Premium in conformitate cu legislatia in vigoare

Mid Work Consulting este un furnizor autorizat de servicii complete în domeniile Securității și Sănătății în Muncă (SSM), Situațiilor de Urgență (SU) și Protecției Mediului. Societatea noastră a fost înființată în 2013 și deține deja în portofoliu asigurarea unor servicii complexe cu persoane juridice precum Companii și Instituții.

Platforma
WordPress
Realizat in anul
2019
Client
MidWork Consulting
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea acestuia ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre.
Acceptă
Setări ×
×