Parteneri

Obiectivul TRACOM IMPEX SRL este acela de a oferi solutii complete pentru mentinerea in stare perfecta de functionare a autovehiculelor. Oferta TRACOM se adreseaza segmentului superior al pietei de profil, constituita din proprietarii autoturismelor cu o vechime sub 10 ani si a autovehiculelor comerciale usoare.

Datorita unei dezvoltari dinamice, TRACOM IMPEX SRL a devenit unul dintre cei mai remarcati furnizori de piese si servicii auto din Constanta. Strategia de marketing a firmei este calauzita de doua idei principale: inaltele standarde ale serviciilor si comercializarea acelor produse recunoscute in lumea intreaga prin calitatea ce o confera.

Adina loves cooking. She is born in Romania, and living in Germany for the past 13 years with her husband and two wonderful children. She found her passion in cooking and started this great website whereismyspoon.co. I'm sure she could spend her whole day in the kitchen and not be bored of it.

Mesta Marmura și Travertin SRL, este un reprezentant din Romania a firmei internaționale Mesta Travertine & Marble, producător de materiale din piatră naturală, ce deține în Turcia peste 25 de cariere de marmura, travertine și onyx.

Ca și producător de obiecte și produse din piatră naturală, MESTA și-a câștigat renumele în industria pe care o reprezintă prin calitatea serviciilor, promptitudine, și varietatea gamei de produse pe care o deține.

Produsele noastre sunt fabricate și aduse din Turcia și îndeplinesc cele mai înalte standarde ale calității și fabricării. Pentru MESTA este foarte important să construiască împreună cu colaboratorii săi un parteneriat, de aceea suntem mândrii să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri.

Organism International de Certificare a Sistemelor de Management, acreditat RENAR (certificat acreditare disponibil pe www.renar.ro; suncert.ro) ce desfasoara activitati de certificare in Romania, Italia, Bulgaria, Bosnia si Hertegovina, Serbia, Croatia, Muntenegru si Macedonia.

SUN CERT este si Furnizor de Formare Profesionala, organizand cursuri de perfectionare autorizate ANC/CNFPA.

KIRVAD TOUR se definește prin confort și utilitate înainte de toate. Este singura companie de transport din Constanța care efectuează curse în condiții legale de transfer la aeroportul Otopeni (Henri Coandă) din Constanța și Tulcea. De asemenea, KIRVAD oferă o gamă largă de servicii de transport și de turism. KIRVAD TOUR vă pune la dispoziție bilete de avion la cele mai cunoscute companii aeriene, de asemenea o gamă largă de oferte turistice, atât în România cât și în străinătate.

Apelând la Agenția de Turism KIRVAD TOUR beneficiezi de cel mai bun raport preț – calitate în ceea ce materie de oferte turistice.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea acestuia ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre.
Acceptă
Setări ×
×