Carieră în domeniul IT

Salutare,

Nu știu cât ai citit despre noi, pe scurt ne ocupăm cu tot ce ține de servicii IT, în Constanța pentru partea de Service GSM, support și externalizare servicii IT, administrare rețele și servere și altele, iar pentru celelalte servicii IT cum ar fi web design, web development, dezvoltare aplicații, Optimizare SEO suntem prezenți peste tot în lume. Colaborăm cu clienți din Germania, Australia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, Spania, Israel și nu în ultimul rând România.

Pe pagina aceasta o să găsești din când în când câte un anunț de angajare, avem nevoie de colaboratori și colegi care fac parte din orice categorie de vârstă și care să meargă pe același principiu ca și noi – Evolve. Together.

Fie ca anunțul de angajare este despre noul nostru coleg web designer sau web developer, daca ești în domeniul IT, ești dornic și entuziasmat să înveți lucruri noi, vrei să împarți cunoștințele tale desăvârșite cu noi, te așteptăm cu mare drag cu un C.V. Adresele la care ne poți contacta le găsești pe pagina noastră de contact.

Anunturile de angajare in momentul de fata:

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea acestuia ești de acord cu Termenii și Condițiile noastre.
Acceptă
Setări ×
×