Servicii SEO Constanta

SEO sau optimizarea pentru motoarele de căutare pare un proces destul de îndelungat și greoi dar când poziția site-ului tău este destul de sus la o căutare pe Google, este clar că site-ul tău va avea mai mulți utilizatori, și astfel, vânzările vor crește.

În comparație cu celelalte companii care nu spun clienților ce metode folosesc pentru SEO, noi suntem expliciți cu clienții noștri. Nu folosim metode ascunse și îți explicăm absolut tot ce facem la fiecare etapă a proiectului.

Evaluare SEO

Printr-o discuție la telefon se poate identifica scopul și bugetul tău. O să descoperim ce tip de trafic doriți să aduceți site-ului, bazat pe produsele sau serviciile oferite. De asemenea este o oportunitate să afli răspunsul oricărei întrebari legată de SEO.

Analiza

Facem o analiză asupra cuvintelor cheie propuse de clienți și facem un raport detaliat pentru a vedea care sunt cele mai bune cuvinte pentru a face optimizare SEO. Ne uităm la 2 grupe principale de date:

  • De câte ori au fost căutate anumite cuvinte cheie/propoziții în medie pe lună.
  • Care este competiția și care sunt rezultatele căutării anumitor cuvinte cheie.

De asemenea audităm site-ul tău și al competiției pentru a evalua schimbările care trebuiesc făcute pentru construcția sau conținutului actual al site-ului.

 

Metode

Folosim o gamă largă de metode SEO onsite și offsite, incluzând crearea de noi pagini, înscriere în directoare, înscriere de articole, comunicate de presa și achiziții de link-uri. Construim backlink-uri către site-ul tău NUMAI prin metode etice, nu folosim metode de black hat SEO.

Rapoarte

Vei primi lunar un raport cu schimbările survenite în urma metodelor noastre de SEO. Și un raport cu toate backlink-urile făcute și rezultatele apărute în urma lor. Pe baza rapoartelor o să facem încontinuu schimbări site-ului tău până când vom obține rezultatul dorit.