Degeaba ai un domeniu sau un website dacă nu poate fi accesat. Trebuie să ai grijă și de găzduirea site-ului tău. În acest sens venim în întâmpinarea ta cu serviciile noastre de găzduire fără egal ca preț și calitate.

Treaba nu se termină odată cu construcția site-ului tău.

Știm că doriți un loc unde să fie găzduit site-ul ca toată lumea să poată accesa ce aveți de oferit online. Clienții noștri de cele mai multe ori au nevoie și de alte servicii în afară de găzduire. De exemplu configurarea adreselor de email. Noi înțelegem că tu dorești să te concentrezi tot timpul asupra afacerii și ar trebui să lași aceste amănunte în grija noastră. De la alegerea unui nume de domeniu care să reflecte afacerea de care vă ocupați, până la construcție, emailuri și orice ne stă în putință să ne asigurăm că site-ul merge cât de bine este posibil.

Ce facem noi?

Noi nu doar punem site-ul tău pe un server și-l lăsăm așa, ci monitorizăm regulat fiecare website în parte pentru a ne asigura că funcționează cât de rapid posibil. De asemenea facem backup bazelor de date și site-urilor astfel încât pierderea datelor devine aproape imposibilă.

Poți să te relaxezi și să zâmbești liniștit gândindu-te că ai ales cea mai bună decizie alegând serviciile noastre de găzduire.