apple-service-reparatii
samsung service reparatii telefoane GSM
HTC-service-reparatii
Nokia service reparatii telefoane
lg-service-reparatii
Sony reparatii telefoane Constanta
windows phone service reparatii telefoane

Unde mergi pentru un serviciu rapid și fiabil pentru repararea telefonului mobil? Poți veni la experții de la Blike Development! Suntem o companie de IT și reparații dispozitive electronice precum laptopuri, calculatoare și telefoane. Echipa noastră este specializată pe următoarele mărci de telefoane și tableteSamsung, Nokia, HTC, LG, iPhone, Sony.

Avem experiență, suntem instruiți și calificați pentru a efectua o varietate de tipuri diferite de reparații, inclusiv service touchscreen și înlocuire LCD, servicii de diagnosticare și de reparare a daunelor și de înlocuire a bateriei. Noi folosim doar piese de cea mai bună calitate pentru toate reparațiile noastre și vom sta în spatele muncii noastre cu cea mai bună garanție din industrie.

Reparatii telefoane Constanta

Înțelegem cât de ocupat ești și cât de important este pentru tine să ai un telefon mobil pentru business și familie.
De aceea ne angajăm să oferim cel mai bun timp de răspuns, și servicii excepționale, personalizate pentru fiecare nevoie. În cele mai multe cazuri, repararea telefonului tău mobil poate fi finalizată în aceeași zi în care ați venit.
La BLike, suntem mult mai mult decât un atelier de reparații de telefoane mobile. De asemenea, oferim toate accesoriile de care ai nevoie pentru a proteja, personaliza și ținuta telefonului mobilului sau alt dispozitiv electronic, precum huse și folii protectoare pentru touchscreen. Dacă ai nevoie de servicii de reparații pentru telefonul mobil sau pentru laptop, poți apela la noi. Așteptăm cu nerăbdare să te ajutam!

android service reparatii telefoane si tablete constanta

În gama noastră de servicii se includ și decodare de telefoane, re-softare, upgrade & downgrade OS telefon. Se mai pot adăuga și jailbreak pentru iPhone sau root pentru android.