Unde mergi pentru un serviciu rapid și fiabil pentru repararea telefonului mobil? Poți să vii la experții de la Blike Development! Suntem o companie de IT și reparații dispozitive electronice precum laptopuri, calculatoare și telefoane.

Avem experiență, suntem instruiți și calificați pentru a efectua o varietate de tipuri diferite de reparații, inclusiv service touchscreen și înlocuire LCD, servicii de diagnosticare și de reparare a daunelor și de înlocuire a bateriei. Noi folosim doar piese de cea mai bună calitate pentru toate reparațiile noastre și vom sta în spatele muncii noastre cu cea mai bună garanție din industrie.

Reparatii telefoane Constanta

Echipa noastră este specializată pe următoarele mărci de telefoane și tablete:

 

Reparatii telefoane OnePlus ConstantaReparatii telefoane Samsung ConstantaReparatii telefoane Apple iPhone ConstantaReparatii telefoane Sony ConstantaReparatii telefoane Asus ConstantaReparatii telefoane Huawei ConstantaReparatii telefoane LG ConstantaReparatii telefoane Toshiba ConstantaReparatii telefoane Gigabyte ConstantaReparatii telefoane Microsoft ConstantaReparatii telefoane HP ConstantaReparatii telefoane Meizu ConstantaReparatii telefoane Lenovo ConstantaReparatii telefoane HTC ConstantaReparatii telefoane Google Constanta

Reparatii telefoane Vodafone ConstantaReparatii telefoane Acer ConstantaReparatii telefoane Kruger&Matz Constanta

 

 

Reparatii telefoane Xiaomi Constanta

 

Reparatii telefoane Alcatel Constanta

 

Reparatii telefoane Oppo Constanta  Reparatii telefoane Motorola Constanta Reparatii telefoane ZTE Constanta Reparatii telefoane Panasonic Constanta

 

 

 

 

Reparatii telefoane BlackBerry Constanta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ce BLike? Nu iti vom face smartphone-ul sa gătească dar promitem sa tratam orice situație cu seriozitate maxima , transparenta și colaborare pe întreaga perioada a reparației.
Începând cu diagnosticare și testare, informam clientul corect si pe înțelesul lui cu privire la toate detaliile necesare. In procesul reparației înlocuim doar părțile ireparabile astfel evitând costuri suplimentare. Nu inducem clientul in eroare si niciodată nu il vom face sa plătească pentru ceva ce nu este nevoie. După efectuarea reparațiilor vom supune dispozitivul unor seturi de analize pentru a-i asigura funcționarea impecabila. La BLike Service GSM satisfacția clientului este de neprețuit .

 

 

 

Înțelegem cât de ocupat ești și cât de important este pentru tine să ai un telefon mobil pentru business și familie.  De aceea ne angajăm sa oferim cel mai bun timp de răspuns, și servicii excepționale, personalizate pentru fiecare nevoie. În cele mai multe cazuri, repararea telefonului tău mobil poate fi finalizată în aceeași zi în care ați venit. La BLike, suntem mult mai mult decât un atelier de reparații de telefoane mobile. De asemenea, oferim toate accesoriile de care ai nevoie pentru a proteja, personaliza și ținuta telefonului mobilului sau alt dispozitiv electronic, precum huse și folii protectoare pentru touchscreen. Dacă ai nevoie de servicii de reparații pentru telefonul mobil sau pentru laptop, poți apela la noi. Așteptăm cu nerăbdare să te ajutam! În gama noastră de servicii se includ și decodare de telefoane, re-softare, upgrade & downgrade OS telefon. Se mai pot adăuga și jailbreak pentru iPhone sau root pentru android.