Motivul pentru care cumperi un laptop este pentru a merge într-un parc să lucrezi, să stai în pat și să te uiți la un film relaxându-te, astfel nu trebuie să cari un întreg calculator cu tine, o priză și un generator de curent.

Un laptop economisește timp și resurse, de asemenea și spațiul pe care-l ocupă. În general, bateriile vor începe să țină din ce în ce mai puțin, poți să reduci efectul acestui proces prin îngrijirea sa. Bateria până la urmă va ceda și va trebui să o înlocuiești.

O baterie de laptop poate să țină aproximativ 3 ore, unele desigur mai mult, fiind special făcute să țină laptop-ul deschis pentru o perioadă mai lungă (chiar până la 8 ore). Dacă bateria ta ține din ce în ce mai puțin înseamnă că este timpul să înlocuiești bateria. Trebuie să știi că nu orice baterie este pentru laptop-ul tău, acestea nefiind universale, fiecare laptop-ul are propriul model de baterie. În loc să îți pierzi timpul căutând modelul exact al bateriei, ne poți lăsa pe noi să facem asta în locul tău, astfel tu nu rămâi cu alte modele de baterii prin casă pe care nu le vei folosi și ne asigurăm că bateria este compatibilă cu laptop-ul tău.

reparatii si inlocuire baterii laptop constanta