Reparăm telefoane si tablete de peste 5 ani, toti clientii nostri sunt multumiti si ne recomanda la randul lor, astfel încât să puteți avea încredere în noi pentru reparatii telefoane OnePlus:

Cotatie de pret fără obligații pentru reparațiile telefonului tau OnePlus;
O garanție de 3-6 luni de zile pentru reparațiile OnePlus;
Piese originale și telefon la schimb pe durata reparatiei;
Nu asiguram reparatii pentru telefonul OnePlus in perioada garanției. Daca doriti sa-l reparati la service-ul nostru in perioada garantiei atunci se pierde garantia de la producator.

Ai nevoie de o reparatie telefon OnePlus? BLike Service GSM repară in mod constant telefoane OnePlus.

OnePlus- Reparare și înlocuire a ecranului

Dacă ecranul telefonului dvs. nu funcționează din cauza unei erori software, este posibil să o putem remedia. Cu toate acestea, dacă aveți un ecran spart, îl putem înlocui cu un ecran original pentru OnePlus.

Rețineți: daunele accidentale nu sunt acoperite de garanția de la producator. Folosiți numerele de mai jos pentru a obține o idee despre costurile potențiale.

OnePlus Reparatii Preturi & Model

Reparatii OnePlus dupa model

Reparăm o gamă larga de Modele OnePlus, inclusiv:

OnePlus X
OnePlus 3T
OnePlus 5

Costul de reparare tableta sau telefon OnePlus

Vi primi o ofertă de pret gratuită pentru toate reparațiile și înlocuirile.

Reparațiile software variază de la 10 RON la 150 RON, reparații hardware mai simple de la 20 RON la 350 RON și reparații complexe (de exemplu, inlocuirea ecranelor) de la 50 RON la 400 RON, în funcție de modelul dispozitivului dvs. OnePlus .

Servicii uzuale BLike Service GSM Constanta:

Reparații hardware;
Reparații Display OnePlus;
Daune survenite in urma contactului cu apa sau alte lichide;
Inlocuire folie pentru orice device OnePlus;
Conectica – probleme referitoare la baterie sau de încărcare a tabletei sau telefonului;
Remedieri software OnePlus;

Daune survenite in urma contactului cu lichide.

În majoritatea cazurilor, daunele survenite in urma contactului cu apa sau alte lichide vor avea ca rezultat defectiuni ale device-ului ce nu pot fi acoperite de garantie .
Exista situatii in care interventia este minima asupra unui dispozitiv mobil care are daune superficiale, dar nu va putem garanta constant acest lucru. Facem tot posibilul sa îți salvăm telefoanele mobile de la inec!

Reparati telefonul dvs. OnePlus

Pentru a-ți repara telefonul sau tableta OnePlus, te așteptăm la atelierul nostru de pe strada Ion Lahovari nr 71 (Mamaia colt cu Ion Lahovari, in apropierea centrului medical Regina Maria)