Reparăm telefoane si tablete de peste 5 ani, toti clientii nostri sunt multumiti si ne recomanda la randul lor, astfel încât să puteți avea încredere în noi pentru reparatii telefoane Asus:

Cotatie de pret fără obligații pentru reparațiile telefonului tau Asus;
O garanție de 3-6 luni de zile pentru reparațiile Asus;
Piese originale și telefon la schimb pe durata reparatiei;
Nu asiguram reparatii pentru telefonul Asus in perioada garanției. Daca doriti sa-l reparati la service-ul nostru in perioada garantiei atunci se pierde garantia de la producator.

Ai nevoie de o reparatie telefon Asus? BLike Service GSM repară in mod constant telefoane Asus.

Asus- Reparare și înlocuire a ecranului

Dacă ecranul telefonului dvs. nu funcționează din cauza unei erori software, este posibil să o putem remedia. Cu toate acestea, dacă aveți un ecran spart, îl putem înlocui cu un ecran original pentru Asus.

Rețineți: daunele accidentale nu sunt acoperite de garanția de la producator. Folosiți numerele de mai jos pentru a obține o idee despre costurile potențiale.

Asus Reparatii Preturi & Model

Reparatii Asus dupa model

Reparăm o gamă larga de Modele Asus, inclusiv:

Zenfone 4 Max
Zenfone GO
Zenfone Live
Zenfone 3S

Costul de reparare tableta sau telefon Asus

Veti primi o ofertă de pret gratuită pentru toate reparațiile și înlocuirile.

Reparațiile software variază de la 10 RON la 150 RON, reparații hardware mai simple de la 20 RON la 350 RON și reparații complexe (de exemplu, inlocuirea ecranelor) de la 50 RON la 400 RON, în funcție de modelul dispozitivului dvs. Asus .

Servicii uzuale BLike Service GSM Constanta:

Reparații hardware;
Reparații Display Asus;
Daune survenite in urma contactului cu apa sau alte lichide;
Inlocuire folie pentru orice device Asus;
Conectica – probleme referitoare la baterie sau de încărcare a tabletei sau telefonului;
Remedieri software Asus;

Daune survenite in urma contactului cu lichide.

În majoritatea cazurilor, daunele survenite in urma contactului cu apa sau alte lichide vor avea ca rezultat defectiuni ale device-ului ce nu pot fi acoperite de garantie .
Exista situatii in care interventia este minima asupra unui dispozitiv mobil care are daune superficiale, dar nu va putem garanta constant acest lucru. Facem tot posibilul sa va salvam telefoanele mobile de la inec!

Reparati telefonul dvs. Asus

Pentru a vă repara telefonul sau tableta Asus, va asteptam la atelierul nostru de pe strada Ion Lahovari nr 71 (Mamaia colt cu Ion Lahovari, in apropierea centrului medical Regina Maria)