BLike GSM, service multibrand din Constanta, repara in mod constant orice tip de device-uri mobile (smartphone, tableta, phablet). De la faza initiala de diagnoza si pana la predarea produsului, ne asiguram ca sunt respectate toate standardele in ceea ce priveste reparatia dispozitivului dumneavoastra mobil. Puteti obtine informatii despre costurile reparatiei dispozitivului Apple iPhone SE sau alte dispozitive Apple la numarul de telefon 0720 REPARA(0720 737272) sau ne puteti vizita la atelierul nostru de reparatii mobile din strada Ion Lahovari, nr 71 (langa clinica Regina Maria).

Dorim sa va amintim ca oferim suport si reparatii GSM pentru majoritatea brand-urilor, precum: Samsung, Apple, Sony, Asus, HTC, Acer, Alcatel, Blackberry, Gigabyte, Google, Huawei, Kruger&Matz, Lenovo, LG, Meizu, Microsoft, Motorola, Oppo, OnePlus, Panasonic, Toshiba, Vodafone, Xiaomi, ZTE si multe altele.

Reparatie telefon Apple iphone SE Constanta, inlocuire display Apple iphone SE

Specificatii telefon Apple iphone SE

MarcaApple
ModeliPhone SE
Cod Producator
Display4.0″
Rezolutie640 x 1136 pixels
Rezolutie camera12 MP
Camera secundara (selfie)1.2 MP
Memorie RAM2 GB
Stocare interna16/32/64 GB
CPU (procesor)Dual-core 1.84 GHz Twister
Baterie1624 mAh
Greutate113 g
SenzoriSenzor de amprenta(frontal), accelerometru, giroscop, senzor de proximitate, compas2.0, reversible connector
Sistem de operare (versiune)iOS 9, up to iOS 10.3.2
CuloriBlack, White, Gold, Silver, Pink Gold

Pentru informatii suplimentare despre Apple iPhone SE va rugam sa accesati pagina oficiala a produsului: Apple iPhone SE

BLike Service GSM face eforturi in permanenta pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Nu putem garanta ca informatiile prezentate sunt 100% corecte.