Prezența web de orice fel este esențială pentru bunul mers al afacerii, marketingului și strategiei in business.

Nu există nici o îndoială că majoritatea sistemelor informatice care vor fi dezvoltate în viitor vor fi web based chiar și în scopuri interne. Colectarea strategică și utilizarea informațiilor prin diferite tipuri de aplicații web pot determina dacă o afacere va avea succes.

Deși aplicațiile Web intră in categoria sistemelor software, acestea sunt unice în ceea ce privește recunoașterea de către utilizator, mediul de utilizare, controlul comunicațiilor, testare, rezolvarea problemelor de securitate, interfață, mecanismul de feedback, funcționalitatea și ciclul de viață.
Pentru a eficientiza munca în cadrul companiei sunt recomandate Aplicațiile Web Custom care cresc randamentul și profitabilitatea afacerii tale. Este vorba despre un instrument software care ia în calcul mai multe aspecte cheie ale unei afaceri. Beneficiile se vor concretiza printr-o optimizare evidentă a costurilor. Dezvoltarea unei aplicații web reprezintă soluția ideală pentru eficientizarea activității din cadrul afacerii tale.

Servicii de dezvoltare aplicatii web Dej

Dezvoltam aplicații web folosind proceduri in-house, etapizate conform celor mai bune practici de dezvoltare software în diferite faze ale ciclului de viață ale sistemului.

CODING: calitate?

Calitatea software-ului este adesea privită ca un lux – ceva care poate fi sacrificat, dacă este necesar, pentru funcționalitate adăugată, dezvoltare mai rapidă sau costuri mai mici. În practică, însă, organizațiile de dezvoltare de software de succes au constatat că un angajament organizațional pentru accelerarea calității dezvoltării, reduce costurile și permite adăugarea de facilități noi cu ușurință.

SOFTWARE WEB: rapiditate si reducere costuri?

Organizatia care dezvoltă software de calitate scăzută, fie pentru uz intern sau pentru vânzare, este nevoita întotdeauna sa faca pasi inapoi, cheltuind timp si bani pentru detectarea și remedierea erorilor de programare trecute cu vederea initial din dorinta de a avea un software “finalizat”. În schimb, organizația care se bazează pe calitate de la început poate fi orientată spre viitor, capabilă să inoveze și să urmărească noi oportunități. Ca un avantaj suplimentar, furnizarea de calitate este un diferențiator puternic deoarece, în prezent, software-ul de înaltă calitate este mai degrabă o excepție decât o regulă.

Software orientat catre client

Descrierea serviciului:

Dezvoltăm programe personalizate conform cerințelor clienților în mod prietenos. Urmărim o anumită strategie în dezvoltarea unei aplicații exclusiv pentru client. Urmam cateva etape după cum urmează:

Introducere
Discuţie preliminara
Studiu de caz
Proiectare aplicatie web
Aprobare solutie din partea beneficiarului
Propunere/ofertare
Comandă ferma
Scriere cod
Testare aplicatie
Implementare solutie software
Update & Upgrade
Documentatie & instruire angajati
Support & mentenanta

BLike Development promovează soluții personalizate pentru orice tip de firme sau domenii de activitate, performanta ridicata, interfete prietenoase pentru utilizatori, solutii software orientate catre clienti din orice industrie, raportare, volum nelimitat de useri, etc.

Aplicatii Custom Web Based Dej

Accelerați business-ul dvs. in Dej si imprejurimi cu o aplicatie web

Abordarea noastra transparenta, bazată pe rezultate, va rezolva cele mai mari provocări și vă va ajuta compania să evolueze natural in mediul online, incepand de astazi.

Creare Aplicatii Web Based – Servicii de Creare Website, Promovare Site Web Dej

O aplicație eficientă creează conexiuni în timp real între angajați, clienți, parteneri și furnizori pentru îmbunătățirea colaborării și comunicării în cadrul firmei și pune la punct totodată colectarea de date importante pentru afacerea ta! Gestionează cu succes procesele cheie din cadrul activităților și pune astfel bazele unui sistem automatizat care te va ajuta să economisești resurse și să te desfășori într-un cadru mult mai practic.

Vizualizeaza portofoliul BLike Development

Luarea unor decizii SMART, susținute de date semnificative și rapoarte precum și de tablouri de bord ușor de utilizat este soluția pe care o propunem indiferent de stadiul business-ului. Adevărata inteligență de afaceri este pusă în valoare la un potențial maxim printr-un mecanism ce ajută la dezvoltare, simplifică procesul de comunicare și generează noi oportunități. Spre exemplu: oportunități de venit prin monetizare, furnizare de conținut și focusare pe tot ceea ce înseamnă “customer experience”

PROCESUL DE DEZVOLTARE A UNEI APLICATII WEB

PLAN DE AFACERI PENTRU REZULTATE IMEDIATE

Primul pas reprezintă un acord asupra modului în care se vor măsura rezultatele. Apoi, lucrăm pentru a înțelege procesul actual, modul în care oamenii interacționează cu sistemele actuale și ce trebuie să facă mai bine. De acolo, vom crea un plan de proiect care este legat direct de nevoile tale și se încadrează în procese unice.

DESIGN ORIENTAT PE UTILIZATORI

Cu un sistem software personalizat, clienții și angajații sunt acum utilizatorii finali. În timpul procesului de dezvoltare, vom colabora cu aceștia pentru a ne asigura că dezvoltăm o experiență ușor de folosit și că aceștia își realizează obiectivele cât mai rapid și eficient.

FURNIZAM SOLUTII WEB PENTRU RENTABILITATEA IMEDIATA A INVESTITIILOR

Știm că software-ul personalizat nu este ieftin, dar știm, de asemenea, că o companie în creștere care folosește soluții personalizate are un avantaj competitiv unic in domeniul lor. Obiectivul nostru la finalul fiecărui proiect este să fii pregătit pentru utilizarea noului sistem, astfel încât să percepi mai ușor rentabilitate a investiției.

MENTENANTA PROIECTULUI WEB PENTRU SUCCES PE TERMEN LUNG

Proiectele software sunt rareori “terminate”. Majoritatea costurilor pe întreaga durată a unei aplicații personalizate se referă la îmbunătățirile / întreținerea și costurile de infrastructură. Din fericire, suntem cu tine pentru călătoria pe distanțe lungi. Vom găzdui, menține și gestiona sistemul tău pentru ca acesta să funcționeze eficient, astfel încât să poți vedea economiile pe termen lung și să iți menții sistemul operațional pe o perioadă mai lungă de timp.